Home » Programma Roots In The Park is volledig: o.a. Keb' Mo', Blackberry Smoke en Giant Tiger Hooch

Programma Roots In The Park is volledig: o.a. Keb' Mo', Blackberry Smoke en Giant Tiger Hooch

door Eric van den Bosch
309 views 2 minuten leestijd

Roots In The Park 2016Roots en americana is van die muziek die vaak beelden oproept van stoffige woestijnen, broeierig weer en voorbijrollende tumbleweeds. Gelukkig blijkt het ook perfect te werken op een festvial in ons polderlandje.
Op zaterdag 2 juli vindt de derde editie van Roots In The Park plaats. In Utrecht, maar in een groene oase middenin die stad, het Julianapark. Dat betekent dat het prima bereikbaar is per OV, dat er volop gratis parkeergelegenheid is, en dat tegelijkertijd de rust van het groen bijdraagt aan een heerlijk ontspannen sfeertje.
Bij de vorige twee edities waren onder andere John Hiatt, Beth Hart, Gov’t Mule, Ben Miller Band en Dayna Kurtz van de partij. Inmiddels is het programma voor dit jaar volledig en het is weer een afwisselend programma geworden.
Headliner is de Amerikaan Keb’ Mo’, een man die de blues, gemixt met folk, rock, jazz en pop, bij het grote publiek bracht – hij won maar liefst drie Grammy’s – en toch de geschiedenis van de blues steeds weer eer aandoet.
Keb’ Mo’ is niet de enige Amerikaan op het programma. Zo zijn er de southern rockers van Blackberry Smoke, countryrocker Ryan Bingham, en Hurray For The Riff Raff, een band rond de in de Bronx opgegroeide, tegenwoordig in New Orleans wonende en van oorsprong Puertoricaanse zangeres Alynda Segarra. Er zijn ook acts uit andere landen. Wat dacht u van de rauwe ‘Rock ‘n Gospel Dancehall Blues’ van Australiër C.W. Stoneking, de countryduetten van het Engelse duo My Darling Clementine en last but not least een van de leukste Nederlandse rammelrockbandjes van het moment, Giant Tiger Hooch?
Kortom, zet 2 juli in de agenda, voor een middag en avond heerlijke muziek in een relaxt sfeertje.
Roots In The Park website

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00