Plus twintig voor Rock Werchter 2019. De oogst van de week is mooi. Vertrouwd, maar evengoed verrassend. Vooral is de verse lading namen eclectisch van aard. Nieuw voor donderdag 27 juni zijn Ólafur Arnalds en Maribou State.

Snarky Puppy, Masego, Jessie Reyez, Whispering Sons en Our Last Night worden aan het programma van vrijdag 28 juni toegevoegd.

Aurora, SYML, Barns Courtney, All Them Witches en Alice Phoebe Lou zijn bevestigd voor zaterdag 29 juni.

Balthazar, Parkway Drive, Tamino, RY X, Lewis Capaldi, De Staat, Black Honey en Laurel komen op zondag 30 juni naar het festival. Het brengt het tussentotaal nu op 56 bevestigde namen voor Rock Werchter 2019 dat plaatsvindt van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter (België). Meer namen worden binnenkort aan het programma toegevoegd.

Tickets voor Rock Werchter zijn te koop via ticketmaster.be. De dagtickets voor vrijdag 28 juni zijn uitverkocht. Tickets uit onbetaalde reserveringen die opnieuw voor verkoop vrijkomen, worden aangeboden aan wie geregistreerd is op de wachtlijst.

Donderdag 27 juni
P!NK

Bastille

Elbow
Paul Kalkbrenner

Brockhampton

Charlotte Gainsbourg

Ólafur Arnalds

Vance Joy

Maribou State

Bang Bang Romeo

Vrijdag 28 juni
Tool

The Cure

Bring Me The Horizon

Kylie

Years & Years

Weezer

Janelle Monáe

The 1975

Jungle

Khruangbin

Nothing But Thieves

Tom Misch

Snarky Puppy

Kurt Vile & The Violators

Whispering Sons

Masego

Jessie Reyez

Our Last Night

Zaterdag 29 juni
Mumford & Sons

Florence + the Machine

Macklemore

The Good, The Bad
& The Queen

Angèle

THE BLAZE

Two Door Cinema Club

Miles Kane

Clean Bandit

Aurora

SYML

Barns Courtney

All Them Witches

Alice Phoebe Lou

 

 

Zondag 30 juni
Muse

Balthazar

New Order

Parkway Drive

Underworld

Mac DeMarco

Tamino

RY X

$uicideboy$

Yungblud

Lewis Capaldi

De Staat

Black Honey

Laurel

OVER ROCK WERCHTER Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt dit jaar plaats van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.