Home » Rolf De Band – De Billen Van Mijn Buurvrouw

Rolf De Band – De Billen Van Mijn Buurvrouw

door marvin@rockportaal.nl
124 views 1 minuten leestijd

rolfRolf de Band bestaat al sinds 2003 en is vooral in en rondom Amsterdam een begrip. Met ‘De Billen Van Mijn Buurvrouw’ presenteert de acht-koppige band uit Amsterdam hun nieuwe EP.
De nummers met als titeltrack inderdaad, de billen…, zijn lekker zorgeloos en geven je zin in de zomer. Zeker als je nu uit het raam kijkt. Knap vind ik wel dat je een heel nummer over deze billen kan maken, maar dat zal ongetwijfeld aan de buurvrouw liggen want aan die van mij zal ik geen letter vuil maken. Bij de nummers ‘Dan Niet’ en ‘Voor zolang het duurt’ wordt de band bijgestaan daar rapper Akwasi Ansah, bekend van Zwart Licht. Erg leuk en vrolijk schijfje. Creativiteit alom!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00