Home » Sabaton naar 013 Tilburg (uitverkocht)

Sabaton naar 013 Tilburg (uitverkocht)

door Patrick Spruytenburg
101 views 1 minuten leestijd

Na een ram-uitverkochte (en fantastische) show van deze Zweedse helden in 2015 – die eindigde met de broek van de zanger op zijn hoofd – komt Sabaton in 2016 weer terug voor een exclusieve Nederlandse show!
Ereburgers van Polen, eigen cruise, eigen festival, Sabaton is uitgegroeid tot een immens populaire metalband. Hoe dat komt? Nou, de nummers van dit gezelschap zijn uitermate catchy, de riffs zijn memorabel en het meezinggehalte is gigantisch. Op plaat doet de groep het heel goed: het zevende studioalbum ‘Heroes’ (2014) blijkt wederom een klapper die tot de nok toe gevuld is met die pakkende powermetal nummers doorspekt met oorlogsthematiek. De schijf is met gemak een hoogtepunt in het oeuvre te noemen.
Op de internationale podia is Sabaton niet te kloppen; niet voor niets verkoopt Sabaton elke zaal uit waar ze staan. Zo ook in 2014 en we zijn dan ook trots dat de groep weer terug komt naar onze nieuwe grote zaal!
Sabaton neemt altijd weer supports van formaat mee. Dit keer zijn ze ook niet flauw, want als main support komt de piratenmetal band Alestorm mee! De Zweedse powermetallers van Bloodbound openen.
Wanneer: vrijdag 11 maart
18:30 uur: deuren open
19:10 uur: aanvang

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00