Home » Scorpions vieren 40 jaar Love At First Sting in Ziggo Dome

Scorpions vieren 40 jaar Love At First Sting in Ziggo Dome

door Maurice van der Zalm
578 views 2 minuten leestijd

Op dinsdag 11 juni keert Scorpions terug naar Ziggo Dome om het 40-jarig bestaan van het succesvolle ‘Love at First Sting’ album te vieren, als special guest nemen ze Extreme mee. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 8 december via mojo.nl/scorpions

Scorpions, één van de meest iconische en invloedrijke hardrockbands aller tijden, keert terug naar Ziggo Dome in 2024 ter ere van het 40-jarig jubileum van hun iconische album ‘Love at First Sting‘. Ze gaan het volledige album uitvoeren, aangevuld met hun grootste hits. Als special guest nemen ze Extreme mee.

Love at First Sting kwam uit in 1984 en werd al snel het meest succesvolle album van de groep in de VS, waar het in 1984 piekte op nummer 6 in de Billboard 200-hitlijst, en tegen het einde van het jaar dubbel platina werd. De inmiddels iconische evergreen ‘Rock You Like a Hurricane‘ prijkte in hetzelfde jaar in de top van de Billboard Hot 100-hitlijst. 

De Duitsers starten het feestjaar 2024 met een residentie aan de Las Vegas Strip waarna ze Europa aan doen tijdens de ‘Celebrating 40 years of Love at First Sting‘ tour. 

Scorpions bestaat uit Klaus Meine (vocalen), Rudolf Schenker (gitaar), Mikkey Dee (drums), Matthias Jabs (gitaar) en Pawel Maciwoda (bass)

Als Special Guest komen de heren van Extreme mee die het gaspedaal intrappen met stevige hardrock maar natuurlijk zal hun bekende ballad ‘More Than Words’ ook niet ontbreken. 
Scorpions – Celebrating 40 years of Love at First Sting
+ ExtremeDinsdag 11 juni, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €89,60 (incl. servicekosten)
De kaartverkoop start op vrijdag 8 december om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/scorpions

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00