Home » Sharon den Adel in Kiev voor de opnames van de videoclip voor ‘A Fool’s Parade’

Sharon den Adel in Kiev voor de opnames van de videoclip voor ‘A Fool’s Parade’

door Maurice van der Zalm
197 views 2 minuten leestijd

Within Temptation kondigt de release aan van nieuwe single en benadrukt solidariteit met Oekraïne.

Op 5 april 2024 zal Within Temptation hun nieuwste nummer ‘A Fool’s Parade’ uitbrengen, een indrukwekkende samenwerking met de getalenteerde Oekraïense producer Alex Yarmak. Deze song, een voorbode van de langverwachte ‘Bleed Out 2024 Tour’, is een krachtige expressie van de bands inzet om licht te blijven werpen op de voortdurende existentiële strijd die Oekraïne levert tegen de wrede invasie van Rusland.

Videoclip opnames in Kiev
‘A Fool’s Parade’ belicht thema’s zoals de veroordeling van de leugens, de schijnvertoning van Rusland met betrekking tot de oorlog en haar misdaden en intenties. Voor de opname van de bijbehorende videoclip van ‘A Fool’s Parade’ is Sharon den Adel, de frontvrouw van Within Temptation, momenteel in Kiev, Oekraïne. Daar neemt zij de videoclip op voor de track in samenwerking met de bekende Oekraïense videoregisseur Indy Hait. Met onder andere ook hun betrokkenheid bij initiatieven als stichting Ukraine Aid OPS, streeft Within Temptation ernaar de aandacht te blijven vestigen op de broodnodige steun van Europa voor de strijd van de Oekraïne. 

The ‘Bleed Out 2024 Tour’
De band kondigde onlangs een arenatour aan ter promotie van het nieuwe album. De ‘Bleed Out 2024 Tour’ trapt af in september 2024 en brengt de band langs legendarische zalen zoals Wembley Arena in Londen (VK) en Lotto Arena in Antwerpen (BE). De band start de tour met twee shows in 013 in Tilburg en De Oosterpoort in Groningen, en sluit de tour af in de Ziggo Dome in Amsterdam (NL) op 6 december 2024. Kaarten voor deze show zijn hier te koop. 

Bleed Out 2024 Tour:
September 21                 Netherlands, Tilburg, 013 
September 22                 Netherlands, Groningen, De Oosterpoort
October 5                        Belgium, Antwerp, Lotto Arena

…….

December 6                    Netherlands, Amsterdam, Ziggo Dome

VIP-ticketpakketten zijn beschikbaar om fans de kans te bieden op een onvergetelijke ervaring, inclusief meet-and-greets en exclusieve merchandise. Voor tickets, VIP-pakketten en meer informatie, ga naar within-temptation.com.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00