Home » Slash ft Myles Kenndy & The Conspirators op 9 april naar Ziggo Dome

Slash ft Myles Kenndy & The Conspirators op 9 april naar Ziggo Dome

door Maurice van der Zalm
1,2K views 2 minuten leestijd

Op 9 april 2024 komt SLASH ft. Myles Kennedy & The Conspirators naar Amsterdam voor een show in Ziggo Dome. De show is onderdeel van de The River Is Rising tour. Het voorprogramma wordt verzorgd door Mammoth WVH. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 20 oktober via Ticketmaster. 

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators hebben zojuist een grootse internationale tour aangekondigd. Tijdens de tour wordt er een bezoek gebracht aan Zuid-Amerikaanse,  Japanse en Europese podia met een totaal van 21 landen en 32 steden. Een decennium later en vier albums tijdens hun carrière als groep, waarbij 4 debuteerde als nummer 1 in de Most Selling Hard Rock Album, is dit hoe je SMKC niet eerder hebt gehoord. Het levendige rockalbum, gevoed door scherpe gitaar riffs en meeslepende melodieën, bevat tien diverse tracks die je meenemen op een memorabele muzikale reis.

Het album begint met het nummer The River Is Rising, die nummer 7 in de Rock Charts bereikte en hiermee de 8e Top 10 single van de band op de radio werd. The River is Rising werd door Rolling Stone geprezen als rauw, en door Billboard als een ‘euforische track met een edgy hoofd melodie, aanstekelijk refrein en gitaarsolo die beelden oproepen van een rumoerig bargevecht’. April Fools trad kort hierna in de succesvolle voetsporen van The River is Rising. Voor deze show wordt Mammoth WVH meegenomen als support. Wolfgang van Halen, bekend van Van Halen, stond eerder dit jaar als in de Johan Cruijf ArenA als support van Metallica.

SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORSTHE RIVER IS RISING
Dinsdag 9 april 2024 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €61,60 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/slash
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 20 oktober om 10:00 via www.ticketmaster.nl.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00