Home » Slipknot tweede headliner voor Graspop 2019

Slipknot tweede headliner voor Graspop 2019

door Maurice van der Zalm
296 views 1 minuten leestijd

Zaterdag 27 oktober begint de kaartverkoop voor Graspop Metal Meeting 2019. In de aanloop naar zaterdag brengt de organisatie steeds een headliner bekend. Voor zaterdag is dat Slipknot. Zij zullen 22 juni de metalweide in Dessel onveilig komen maken. Het is alweer de zevende keer dat Slipknot op Graspop aantreedt. Met hun fenomenale podiumpresence en strakke nummers donderen ze telkens als een pletwals over de weide in Dessel. Shows die alle verwachtingen, en meer, inlossen is hun handelsmerk.
Corey Taylor zegt over het optreden: “Be prepared for 2019 – which, weirdly, is the 20th anniversary of our first album. Shit’s about to get fucking real again! So take that as you will.”
Het is tevens een twintigjarig feest voor België omdat Slipknot voor het eerst voet op Belgische bodem zette in 1999 in Vooruit in Gent (bron: wikipedia).
Naar verwachting zal het druk worden op zaterdag, omdat de grote fanschare van Slipknot niet langer kon wachten om de band weer te gaan zien. Verwacht een overdonderend optreden met passie, energie en krachtige composities.
Wie weet wat Graspop nu nog in de mouwen heeft verstopt. Wordt het KISS, Def Leppard of Slayer? Binnenkort vast meer. Houd de site in de gaten.
https://www.youtube.com/watch?v=nsQg1bvdryM
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00