Home » “SSSSSSLLLLLAAAAAYYYYYYEEEEERRRRR!!!!!”,

“SSSSSSLLLLLAAAAAYYYYYYEEEEERRRRR!!!!!”,

door Maurice van der Zalm
120 views 2 minuten leestijd

En dan gaat het ineens hard met de namen bij Graspop. Vandaag maakte de organisatie bekend dat Slayer de laatste Beneluxshow gaat verzorgen op de festivalweide van Dessel. Een mogelijkheid voor alle fans die het concert in Zwolle niet kunnen bijwonen omdat het zo snel uitverkocht was.Nog één keer de vlijmscherpe snelle gitaarriffs van Kerry King en het vurige geschreeuw van frontman Tom Araya in Dessel. Daarna neemt de band afscheid van het Belgisch publiek.
Om Rocktober in stijl af te sluiten, lost Graspop Metal Meeting vandaag zeven nieuwe namen. De huidige line-up wordt verder aangevuld met: Slayer, Slash feat. Myles Kennedy And The Conspirators, Lamb Of God, Anthrax, Cradle Of Filth, Death Angel, Skámöld. Een beknopt en sterk lijstje nieuwe namen alweer.
Graspop Metal Meeting 2019 haalt alweer stevig uit. De drie headliners zijn bekend gemaakt. Within Temptation staat er op vrijdag 21 juni, Slipknot op zaterdag 22 juni en KISS op zondag 23 juni. Naast deze drie telt de affiche voorlopig nog 55 andere bands. De dagindeling is vanaf nu te raadplegen op de website van het festival. Bekijk het overzicht hier.
Met de bekendmaking van de dagindeling, gaat ook de verkoop van de dagtickets van start op donderdag 1 november om 10u.
Het festival vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni 2019 in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. Tickets en logementen zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.
Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t.e.m. 23 juni. Voor de 24ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardrock tot death metal, van black metal tot punk en metalcore, en nog veel meer. Verzamelen geblazen voor metalheads van over heel de wereld. Het wordt weer een zware metalen hoogmis vol episch gitaargeweld, snelle blastbeats en brutale screams. Bereid je nekspieren maar al voor!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00