Home » Stem mee op 3rd Machine voor Sweden Rock

Stem mee op 3rd Machine voor Sweden Rock

door Maurice van der Zalm
127 views 1 minuten leestijd

Vorig jaar kwam het Nederlandse 3rd Machine met het uitstekende album Quantified Self. Een album met louter ijzersterke metalnummers.
Kort geleden werd bekend gemaakt door de band dat er iets spannends aan zat te komen. Het blijkt dat zij zich ingeschreven hadden voor een ‘wedstrijd’ bij Sweden Rock. De prijs is een optreden op het sterke festival in Scandinavië. Ze waren niet de enigen. Van over de hele wereld waren er 900 aanmeldingen. Na een forse schifting zijn er 135 metalbands door naar de volgende ronde. En….jawel. 3rd Machine zit erbij en is de enige Nederlandse band die nog in de ‘running’ is.
Iedereen heeft nu de mogelijkheid om te stemmen op zijn favoriete band. 3rd Machine zou het natuurlijk zeer op prijs stellen wanneer er vanuit Nederland massaal gestemd gaat worden, zodat zij mogen aantreden op het festival. Je kunt stemmen via de volgende link: Sweden Rock. Dit kun je twee keer doen per IP-adres, dus vanuit je huis, je werk, vrienden en kennissen. Dit kan dagelijks tot 27 januari. Dan wordt bekend of 3rd Machine weer een ronde verder is.
Onverwachte steun uit het buitenland is er ook. Kijk daarvoor op de Facebookpagina van de band.
Kom en laat Nederland schitteren op Sweden Rock !

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00