Home » Stereophonics in januari naar Amsterdam

Stereophonics in januari naar Amsterdam

door Marc Koetse
74 views 1 minuten leestijd

Op zaterdag 27 januari geeft Stereophonics een concert in AFAS Live, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 29 september om 10:00 via Ticketmaster.
In 1997 debuteerde Stereophonics met het pakkende Word Gets Around dat binnen korte tijd in Engeland de gouden status bereikte.  De band afkomstig uit Cwmaman in Wales breekt enkele jaren later pas echt internationaal door met het album Performance And Cocktails waarop de single Have A Nice Day te horen is.  In de jaren daarop scoren ze hits met onder andere de cover Handbags and Gladrags, Maybe Tomorrow en Dakota.
Op 27 oktober brengt de band hun 10e studioalbum uit. Scream Above The Sounds, de opvolger van Keep The Village Alive uit 2015, is opgenomen in de studio van de band in West Londen. Hiervoor werkten ze samen met oudgediende Jim Lowe en maakten ze een plaat met een positieve boodschap in een tijd waarin het negatieve nieuws je om de oren vliegt. Frontman Kelly Jones zegt daar zelf het volgende over:  “Every song offers a sense of release…Even when there’s nostalgia, fear or anxiety, they’re still all offering hope and room to manoeuvre.”
De band was in 2016 voor het laatst in Nederland te zien in het voorprogramma van Bruce Springsteen in Den Haag.  Voorzien van een enorme lijst klassiekers en een kersverse plaat keren ze op zaterdag 27 januari 2018 terug voor een concert in AFAS Live, Amsterdam

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00