Home » Terror – Sink To The Hell

Terror – Sink To The Hell

door Jochem van der Steen
177 views 1 minuten leestijd

Terror staat al jaren garant voor een portie energieke hardcore met legendarische optredens. Scott Vogel heeft zich weten te ontwikkelen tot éen van de meest gerespecteerde frontmannen in de scene. Uit het niets verscheen ineens deze nieuwe EP.
Terror is geen band die tijd verspilt. Vanaf de eerste (titel)track, Sink To The Hell, gaat de beuk er in. Ondersteund door een sterke, simpele staccato riff brult Scott zijn teksten de microfoon in. Op de juiste momenten gaat het tempo extra omhoog om de moshpit levend te houden.
Don’t Need Your Time is nog even wat opzwepender. Ondersteund door vocals van Stick To Your Guns vocalist Jesse Barnett is dit er eentje die ook zeker fans van Sick Of It All zullen waarderen.
De singalongs op The New Beginning zijn niet van de lucht. Ik zie al voor me hoe, live, geworsteld wordt om Scott’s microfoon. Tekstueel gezien is dit een aanklacht tegen de mensen in de scene die alleen populair willen zijn maar de boodschap vergeten zijn.
Het laatste nummer, You Lost All Respect, gaat van start met een ijzersterke metalriff die ook niet zou misstaan in een thrash metal song. Lekkere breakdowns en knap drumwerk zijn de kers op de taart.
Met negen minuten op de teller keert de rust weder. In die negen minuten was geen moment verspild. Hardcore zoals hardcore moet zijn. Niets meer, maar zeker niet minder.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00