Home » The Hives en meer op Nirwana Tuinfeest 2017

The Hives en meer op Nirwana Tuinfeest 2017

door Marc Koetse
106 views 1 minuten leestijd

De organisatie maakt wederom enkele namen bekendvoor de 42e editie van Nirwana Tuinfeest dat dit jaar plaats zal vinden op 18, 19 & 20 augustus in de tuin van Nirwana in Lierop.
De Zweeds rockgoden van THE HIVES zullen één van de headliners van Nirwana Tuinfeest 2017 zijn. Deze mannen zijn live een ware sensatie en passen wat ons betreft perfect bij Nirwana Tuinfeest. Met hits als ‘Hate to say I told you so’, ‘Tick Tick Boom’, ‘Walk Idiot Walk’ & ‘Come On’ zullen ze er voor zorgen dat de festivalweide één grote dampende menigte in beweging zal brengen.
Terug van weg geweest: UNDECLINABLE AMBUSCADE. Deze band uit Den Bosch is geen onbekende in de punkrockscene. Nadat ze in het verleden ook regelmatig te zien waren in Nirwana is de band een paar jaar uit de running geweest. In 2017 gaan ze weer enkele optredens vlammen. Zo staan ze onder andere op Groezrock en natuurlijk mag Nirwana Tuinfeest ook niet op de lijst ontbreken.
Na het daverende succes van vorig jaar hebben we ook dit jaar LES TRUTTES kunnen strikken. Onze vrienden uit België zullen er wederom op de zondag voor zorgen dat stilstaan geen optie is en meezingen vanzelf gaat.
Zondag is traditiegetrouw Tribute-dag. Na de eerdere bekendmaking van Imitallica en Ratcom kunnen we nu bekend maken dat THE HILLBILLY MOONSHINERS PLAY MUMFORD AND SONS. Deze mannen van The Hilbilly Moonshiners komen met hun tribute aan de britse groep verdomd dichtbij de zo geroemde sound van Mumford and Sons.
Met deze toevoegingen zijn er inmiddels 10 van de 30 bands bekend. De komende maanden zullen de overige namen bekend worden gemaakt.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00