Home » The Offspring naar 013 Tilburg

The Offspring naar 013 Tilburg

door Patrick Spruytenburg
214 views 1 minuten leestijd

Of de gemiddelde punker het nou leuk vindt of niet, met ‘Smash’ heeft The Offspring in 1994 een van de belangrijkste en meest invloedrijke punkrockplaten ooit gemaakt. Mede door het krankzinnige succes van dat album en singles als ‘Self Esteem’ en ‘Come Out & Play’ zijn hanenkammen in het straatbeeld en punkrock op de radio sindsdien gemeengoed. De groep uit Californië heeft nog wel wat meer creatieve en commerciële uitspattingen op zijn naam staan. ‘The Kids Aren’t Alright’, ‘Why Don’t You Get A Job’, ‘Want You Bad’, het zijn allemaal hits geweest. De lijst met million sellers en hitsingles lijkt eindeloos lang. Pretty fly voor een paar white guys uit Californië inderdaad. The Offspring werkt ondertussen aan het tiende studioalbum. Wanneer dat kleinood verschijnt is nog niet helemaal duidelijk. Wel duidelijk is dat de veteranen hun dikke repertoire hits en krakers exclusief in 013 komen spelen vanavond!
En dan nemen ze ook nog die melodieuze punkrockveteranen van Good Riddance mee als support. Deze Amerikaanse band stopte er eigenlijk mee in 2007, maar zijn alweer enkele jaren bij elkaar en staan nog met evenveel plezier op het podium. Tijd dus om die kleurspoelingen, Epitaph-bandshirtjes en de afgetrapte Airwalk-gympen uit het spreekwoordelijke vet te halen.
De nieuwe Brabantse punkrock band Harsh Realms opent vandaag. De band timmert hard aan de weg, dus dit mag dan de eerste keer zijn dat je ze live ziet; het gaat gegarandeerd niet de laatste keer zijn!
Wanneer: donderag 16 juni
18:30 uur: deuren open
20:00 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00