Roos Reebergen en André Manuel hebben de afgelopen maanden tal van nieuwe nummers geschreven. Daarna zijn ze op zoek gegaan naar muzikanten zodat ze een spannende gelegenheidsformatie konden vormen. En gelet op de namen die ze gescoord hebben, is dat zeker gelukt. Op bas, Peter van Buyten (Flip Kowlier, Sukilove), gitaar Sjoerd Bruil (Black Cassette, Sukilove en Dez Mona) en op drums, Tim van Oosten (Roosbeef en Het Zesde Metaal).

Dat gezelschap tezamen speelt onder de naam TJING TJING. Ze komen met veel nieuwe nummers maar ze zullen de klassiekers van André of Roos zeker niet schuwen. Spannend…..maar nu al genoeg redenen om dit spraakmakende, exclusieve gezelschap binnen te halen. Verwacht geen poëtisch geneuzel. Hard en mooi zal het worden en de gitaren zullen gieren!

Tamino is een zanger/gitarist/pianist uit Antwerpen. Hij maakt serieuze, sobere muziek, vaak traag van tempo maar altijd rijk in expressie. Ver op de achtergrond zal de goede verstaander de geest herkennen van Jeff Buckley.

Wanneer: vrijdag 9 december
20:00 uur: deuren open
20:30 uur: aanvang

Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.