Home » "Tobi is back" bij We Butter The Bread With Butter

"Tobi is back" bij We Butter The Bread With Butter

door Maurice van der Zalm
255 views 1 minuten leestijd

Vorige week meldden we op onze site dat Dave Grunewald per direct metalcoreband Annisokay heeft verlaten. Een verrassende verschuiving. Nu blijkt dat zanger Paul Bartzsch afgelopen april We Butter The Bread With Butter de rug heeft toe gekeerd, mededelend dat hij tot deze beslissing was gekomen omdat er zaken werden geregeld rond WBTBWB waar hij geen weet van had. 
Voor mij geldt WBTBWB tot één van de meest tot de verbeelding sprekende metalcorebands van het moment die met Paul Bartzsch twee uitstekende albums (Goldkinder (2013) en Wieder Geil! (2015)) heeft uitgebracht. Daarbij hebben ze een aantal uitstekende nummers van een videoclip voorzien. Clips die (vaak) vergezeld gingen van met humor doorspekte video’s. Het voetballied Weltmeister voor het wereldkampioenschap voetbal in 2014 is subliem, de cover van Man’s Not Hot is sensationeel en de composities Klicks. Like. Fame. Geil! en Bang Bang Bang zijn geweldig en must-listen voor metalcorelliefhebbers.
Afgelopen weekend maakte de band bekend dat zanger (en mede-oprichter) Tobias “Tobi” Schultka weer terug op het honk is. Na droevig nieuws dan gelukkig toch ook goed nieuws. Wanneer er nieuw werk van de band verschijnt, is tot op heden nog onbekend.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00