Home » Toto naar Ziggo Dome

Toto naar Ziggo Dome

door Marc Koetse
111 views 2 minuten leestijd

Op zaterdag 17 maart 2018 komt de legendarische Amerikaanse rockband Toto naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van de 40 Trips Around The Sun World Tour die in teken staat van het veertigjarig jubileum van de band. In februari verschijnt er ook een gelijknamig greatest hits album van de band met heruitgave van hun grootste hits, maar ook nieuw werk. De voorverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start dinsdag 20 juni 2017 om 10.00 uur via Ticketmaster. 

Speciaal voor het veertigjarig jubileum van de band start Toto volgend jaar een bijzondere tournee genaamd 40 Trips Around The Sun World Tour. De tournee gaat in februari van start in Europa en zal op 17 maart een stop maken in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast de tournee verschijnt er in februari volgend jaar ook een nieuw greatest hits album onder dezelfde naam. Het album, uitgebracht door Sony Music, bevat zowel heruitgave van veel bekende hits als nieuw nooit eerder uitgebracht materiaal.
Volgens gitarist en zanger Steve Lukather zal de jubileumshow een bijzondere avond worden:
“Myself, David, Steve and Joseph are humbled and thrilled at the long-lasting success of the band. This 40th Anniversary tour is going to be a special one for us and all of the fans that come out.”
Er zijn maar weinig muzikanten die zo sterk hun stempel op de popmuziek hebben gedrukt als de leden van Toto. Naast hun eigen bekroonde oeuvre zijn de leden individueel te horen op meer dan vijfduizend albums van verschillende artiesten met een totale albumverkoop van meer dan een half miljard albums en meer dan tweehonderd Grammy nominaties. Waaronder natuurlijk het best verkochte album aller tijden: Michael Jackson’s Thriller. Toto is ook nog steeds één van de bestverkopende toerende bands aller tijden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00