Home » UndercoversessIES Roepaen

UndercoversessIES Roepaen

door Marc Koetse
126 views 1 minuten leestijd

Roepaen organiseerd de komende maand een aantal aardige “undercover sessies. Sessies waarin door uitstekende bands en bekende muzikanten, zeer bekende acts worden gecovered
1 december.
J.J. Cale a.k.a. John Weldon Cale was een singer-songwriter en gitarist uit de Verenigde Staten. In de jaren 70 was J.J. de bekendste vertolker van de zogeheten Tulsa Sound. After Midgnight en Cocaine zijn een van zijn bekendste nummers die gecoverd zijn door niemand minder dan Eric Clapton. Ondanks dat hij weinig bekendheid had buiten de Verenigde Staten heeft Cale een enorme invloed gehad op de huidige pop en countrymuziek. Deze undercoversessie is onder leiding van Vedran Mircetic (De Staat)
15 december.
Peter Green’s Fleetwood Mac is een Brits-Amerikaanse band die opgericht werd in ’67 in Londen opgericht door Peter Green. In datzelfde jaar verliet Green de band, waardoor de bandnaam veranderde naar Fleetwood Mac. Deze undercoversessie is een ode aan de tijd dat Peter Green nog bij de band zat. Bekende nummers uit de tijd van Green waren Black Magic Woman, Albatross en Man of the World. Deze undercoversessie is onder leiding van Vedran Mircetic (De Staat).
22 december.
Mumford & Sons is een Britse folkrockband uit Londen. In 2009 bracht de band hun debuutalbum Sigh no More uit en dat werd gelijk goed opgepakt in verschillende  landen wereldwijd. in 2012 speelden ze in ons eigen land op Pinkpop. Mumford & Sons zijn bekend van nummers als Little Lion Man, The Cave en I Will Wait.
Deze undercoversessie wordt uitgevoerd door The Hillbilly Moonshiners

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00