Home » Vain Louie lanceert derde single

Vain Louie lanceert derde single

door Maurice van der Zalm
278 views 1 minuten leestijd

Het is op de kop af een maand geleden dat het Nederlandse Vain Louie de single Distant Fragments uitbracht. Een single die alle beproefde succeselementen van de metalcore in zich heeft. Vergelijkingen met Killswitch Engage zijn dan ook niet van de lucht.

Voordat het debuutalbum van de band op 18 november 2022 daadwerkelijk wordt uitgebracht, komt de band met de single The Sum Of Our Perceptions waarin de band laat horen over een consistent geluid te beschikken. Ook hier is het dus genieten van een stevige portie metalcore met wat hiphopelementen die het nummer wat meer ‘sjeu’ geven. The Sum Of Our Perceptions is een muzikale Red Bull; één die je volpompt met energie. Door de variatie in tempo en stijl is ook deze single van voor tot achter een weldaad voor het (metalc)oor.

Zelf omschrijft Vain Louie de single The Sum of Our Perceptions (vrij filosofisch:red) als volgt :
The Sum of Our Perceptions” gaat over degenen die de landschappen in onze gedachte hebben gecreëerd. Zij zijn degenen die ons de kracht gaven om te dromen en ons leven in te kleuren. Maar als zij beginnen te vervagen, doen hun kleuren dat ook… In de duisternis die ze achterlieten, vinden we troost. Nu we van elkaar gescheiden zijn, dragen we hun liefde als een schild op ons hart.”

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00