Home » Vestrock wordt verplaatst

Vestrock wordt verplaatst

door Maurice van der Zalm
144 views 2 minuten leestijd

VESTROCK 2020 wordt verplaatst door de maatregelen rond het coronavirus 
Met pijn in ons hart maken we bekend dat vanwege de afgekondigde maatregelen rond het COVID-19 virus VESTROCK op 5, 6 en 7 juni 2020 niet door kan gaan. Uiteraard begrijpen we dat dit een enorme teleurstelling is voor alle festivalgangers. Maar ook voor vrijwilligers, artiesten, partners en natuurlijk de organisatie zelf valt het zwaar dat het festival, na een lange voorbereiding, niet plaats kan vinden. We willen iedereen enorm bedanken die in aanloop naar deze editie weer bergen werk heeft verzet. Daarnaast gaat onze dank uit naar onze sponsors, partners, leveranciers en uiteraard ons trouwe publiek. We houden van jullie en bedanken jullie voor jullie steun, begrip en vertrouwen.
VESTROCK 2021: 4, 5 en 6 juni 2021
In 2021 keert VESTROCK terug: zet 4, 5 en 6 juni 2021 maar alvast in de agenda. Volgend jaar willen we met zijn allen in goede gezondheid het festival twee keer zo hard vieren en er een memorabele VESTROCK editie van maken. We doen bovendien ons uiterste best om de aangekondigde programmering voor deze elfde editie door te schuiven naar editie 2021. Hierover volgt spoedig nadere informatie. Aangezien het programma voor 2020 nog niet compleet was volgen er voor 2021 ook nog nieuwe namen.
Tickets blijven geldig
Reeds gekochte tickets voor editie 2020 blijven geldig voor 2021. Restitutie van tickets is ook mogelijk tot 1 juni 2020 (via tickets@vestrock.nl) maar met het behouden van je ticket(s) steun je VESTROCK en de toekomst van het festival. VESTROCK is een onafhankelijk, non profit festival dat op vrijwillige basis georganiseerd wordt. Daardoor is de klap flink voelbaar, maar met jullie steun kunnen we doorgaan. We kijken er naar uit iedereen weer te zien in 2021, wanneer we er, met dubbel zoveel passie, weer een fantastisch festivalweekend van kunnen maken.
Warme groet en hou je goed,
Team VESTROCK

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00