Home » Vetrar Draugurinn komt met tweede album “The Night Sky” op 1 Oktober 2021.

Vetrar Draugurinn komt met tweede album “The Night Sky” op 1 Oktober 2021.

door Wendy Steenmans
201 views 1 minuten leestijd

Na 2 en een half jaar komt op 1 oktober a.s. het Nederlandse VETRAR DRAUGURINN met o.a. Eric Hazebroek (Stream Of Passion, Pilgrimage) en Marjan Welman (Autumn, Ayreon) met hun 2e album, genaamd “The Night Sky”.
Het album werd opgenomen in de E-Sound Studio te Weesp en in de thuisstudio van gitarist/bandleider Eric Hazebroek in de eerste maanden van 2021. Het album zal 8 epische, zwaarmoedige, en doomy nummers tellen, met een totale speelduur van 55 minuten.
VETRAR DRAUGURINN laat op dit album vooral horen volwassen te zijn geworden, met een eigen sound die ligt tussen Paradise Lost, Katatonia, Swallow the Sun, Ghost Brigade, maar ook invloeden zoals The Gathering en zelfs Fields of the Nephilim.
Een smeltkroes van sombere invloeden, waardoor de band het zelf Melancholische Metal noemt.
“The Night Sky” is met recht de band’s beste werk tot nu toe.

De band zal deze release eigenhandig doen, zonder hulp van een platenlabel. Hiervoor heeft men een preorder+ opgezet om bepaalde uitgaven te financieren.
Naast de gebruikelijke preorder van het nieuwe album op CD, Download en Vinyl, zijn er echter ook enkele crowdfunding-achtige “perks” te verkrijgen die tot 1 juli a.s. beschikbaar zijn.
PreOrder+: https://campaign.darkskiescoming.nl
Om de aankondiging van het album kracht bij te zetten heeft men de openingstrack “The Observer” met een lyric video online gezet.
Lyric Video: https://youtu.be/OcxqCDggXQE
Voor meer informatie:
https://www.vetrardraugurinn.com
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00