Home » Video's van For I Am King en While She Sleeps

Video's van For I Am King en While She Sleeps

door Maurice van der Zalm
104 views 1 minuten leestijd

For I Am King
Het festivalseizoen is weer van start gegaan en met Fortarock volgende week in het vooruitzicht heeft het Nederlandse For I Am King een nieuwe video geplaatst van de compositie Prey. Deze eerste single is tevens een voorbode voor wat we kunnen verwachten op het nieuwe album dat het debuut Daemons zal opvolgen. For I Am King heeft reeds het voorprogramma verzorgd van Any Given Day en Vuur en speelde op Jera On Air, Submit Fest en rondde net een tour door China en Japan af.

While She Sleeps
Na de release van het album You Are We vorig jaar lanceerde While She Sleeps al twee video’s. Vandaag is de video van Silence Speaks online gezet. Een compositie die op het album zeer tot de verbeelding spreekt.
“Er wordt sterk gewerkt met variatie in intensiteit en contrasten in emotionele ontladingen. Uitersten die  misschien in Silence Speaks nog meer tot zijn recht komen. De hard-hitting riffs worden hier door While She Sleeps gecombineerd met ‘ooooh’- achtige koortjes in een zigzagweg met stijlen.”(Rockportaal)
De setting voor de video is echter wat afwijkend van het geluid dat je gewend bent van While She Sleeps. Voor de video werd namelijk een liveopname gebruikt die in de St. Pancras Church is geschoten in september 2017. While She Sleeps verbaast je hier op een heel prettige manier.

 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00