Home » Vier rockzangers verenigd in United Voices of Rock

Vier rockzangers verenigd in United Voices of Rock

door Marc Koetse
124 views 1 minuten leestijd

Jay van Feggelen (Bodine), Stan Verbraak (Helloise/Highway Chile), Leon Goewie (Vengeance) en Robert Soeterboek (Highway Chile, Wicked Sensation).
 
Bekende rockzangers uit de jaren 80 staan samen op het podium tijdens United Voices of Rock. Samen met de band Rebelstar brengen zij een 2 uur durende shows waarin alle nummers van vorige en huidige bands voorbij komen. Een aanrader voor elke rockliefhebber. United Voices of Rock is op vrijdag 22 september te zien in Gebouw-T.
 
Het idee ontstond bij Rotterdam Rocks!, het festival van Robert Soeterbeek. Liever had hij alle bands op het podium gehad, maar toen dat niet bleek te lukken nodigde hij de zangers uit om samen met Rebelstar tijdens het festival op te treden. Een oproep waar Jay van Feggelen, Stan Verbraak en Leon Goewie graag gehoor aan gaven. Dit optreden met Rebelstar werd door het publiek enthousiast ontvangen, en smaakte eveneens naar meer. Een tour door Nederland was het logische gevolg.
 
Tijdens de show wordt het publiek getrakteerd op drie verschillende stijlen hard rock. De party metal van Vengeance, bluesrock van Bodine en melodische hard rock van Helloise en Highway Chile. Een combinatie van stijlen die uitermate goed blijkt te werken. De band Rebelstar begeleidt de zangers, maar speelt ook eigen repertoire.
 
Tickets voor United Voices of Rock zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T. Meer informatie over het optreden is hier eveneens te vinden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00