Home » Weer nieuwe namen voor Jera On Air

Weer nieuwe namen voor Jera On Air

door Maurice van der Zalm
216 views 3 minuten leestijd

Nadat eerder onder andere NOFX, Billy Talent, Enter Shikari, Stick To Your Guns en ook Sick Of It All aangekondigd waren voor Jera On Air, worden daar nu niemand minder dan No Fun At All en Jaya The Cat aan toegevoegd. En ook Our Hollow Our Home, Alazka, Blood Youth, Jesus Piece, A Traitor Like Judas, Templeton Pek, Slander, Prospect en March komen naar het grootste outdoor punk- en hardcore festival van Nederland. Jera On Air vindt in 2018 plaats op 28, 29 en 30 juni in het Noord-Limburgse Ysselsteyn. Combi-kaarten voor het festival kosten € 80 (excl. servicekosten) en zijn reeds te koop via www.jeraonair.nl.
Jaya the Cat is een internationaal gezelschap dat ska, reggae en punk weet samen te smelten tot een eigen, pakkende sound. De band is vrijwel constant op tour door Europa en anders te vinden in één van hun twee woonplaatsen;  Amsterdam of het Amerikaanse Boston. In 2017 kwam het nieuwe album ‘A Good Day For The Damned’ uit en deze werd andermaal uitstekend ontvangen. Jaya The Cat is allesbehalve een onbekende in het festival-circuit, maar de muziek van deze oude rotten gaat nooit vervelen.
Ook de Zweedse skatepunkers van No Fun At All gaan al een tijdje mee. Sinds 1991 timmert deze energieke band al verdienstelijk aan de weg. Vaak worden ze in één adem genoemd met mede grootheden uit de scene als Millencolin en Satanic Surfers. Met een album op komst deze lente en vele zeer goed ontvangen shows in het afgelopen jaar, toont de band nog geen enkele vorm van slijtage en lijken de mannen zelfs elk jaar nóg beter te worden.
Verder zien we onder de nieuwe toevoegingen onder meer de Engelse metalcore van Our Hollow Our Home, keiharde hardcore van onze Oosterburen Alazka (voorheen Burning Down Alaska) en de Britten achter Blood Youth. Ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan maken ze steengoede hardcore, zo gaat Jesus Piece uit Philadelphia tijdens de editie van 2018 bewijzen.
Dat en nog veel meer zien we terug tijdens het laatste weekend van juni op de festivalweide in Ysselsteyn. Voor alle bandnamen tot nu toe en tickets kun je terecht op www.jeraonair.nl, alwaar je ook alle info over de camping en overige faciliteiten kunt vinden.


Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00