Home » While She Sleeps – Brainwashed

While She Sleeps – Brainwashed

door jelle@rockportaal.nl
155 views 2 minuten leestijd

While She Sleeps had bijna de hardcore- en metalcore-wereld veroverd met hun donderend en vers geluid. En toen? Toen had zanger Loz Taylor met spoed twee keeloperaties nodig. Zouden ze met deze nieuwe plaat hun momentum kunnen herstellen?
Na atmosferische opener The Divide wordt het meteen duidelijk dat, ja, While She Sleeps hebben hun mojo teruggevonden. Misschien hebben ze hun mojo wel nooit verloren. Hoe dan ook, ik ben blij dat ze terug zijn op het oorlogspad zonder een stap te verliezen. Het geluid van het album is enorm; er is duidelijk veel tijd (en geld) gestoken in de productie van deze plaat. De stem van zanger Taylor is uiteraard een tikkeltje anders dan de vorige keer. Vorig album This Is The Six lag alweer drie jaar geleden in de iTunes-schappen, dus de hoop is dat mensen met een korte aandachtsspan hen niet vergeten zijn.Eén manier om ervoor te zorgen dat je fans je niet vergeten is om een knaller van een album uit te brengen dat je vorige album (dat al een enorm succes was) uit het water te knallen. Het inmiddels gebruikelijke piano-liedje is vertegenwoordigd door Kangaezu Ni en het zorgt voor een rustige adempauze voordat we weer teruggezogen worden in de chaos.
While She Sleeps heeft zichzelf een trede omhooggeblazen op de algrote ladder van muzikale helden. Het zal heel spannend worden om te zien wat ze de volgende keer weten te produceren.
Tracklist [Deluxe uitgave]:
1. The Divide
2. New World Torture
3. Your Evolution
4. Brainwashed
5. We Are Alive At Night
6. Our Legacy
7. Four Walls
8. Torment
9. Kangaezu Ni
10. Life In Tension
11. Trophies Of Violence
12. No Sides No Enemies
13. The Woods
14. Method In Madness
15. Modern Minds

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00