Home » Within Temptation brengt ‘Worlds Collide Tour, Live in Amsterdam’ uit

Within Temptation brengt ‘Worlds Collide Tour, Live in Amsterdam’ uit

door Maurice van der Zalm
194 views 2 minuten leestijd

Within Temptation staat in de startblokken voor een nieuw muzikaal en visueel avontuur met hun ‘Bleed Out 2024 Tour’ – een tour die vol zit met muzikale samenwerkingen en waarvan de kick-off in oktober 2024 is. De fans kunnen zich al opwarmen voor dit spektakel door de Worlds Collide Tour te herbeleven in het comfort van hun eigen huis. Het optreden van de band in de Ziggo Dome in Amsterdam op 29 november 2022 is vanaf 21 juni verkrijgbaar op vinyl, CD, Blu-Ray/DVD en een bijzondere 64-pagina hardcover kunstboek.

Tijdens de Worlds Collide Tour deed Within Temptation twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome in Amsterdam, voor in totaal 30.000 fans. Het was hun eerste headlineshows in de Amsterdamse concertzaal. Dit jaar doet de band het nog eens dunnetjes over met wat een van hun meest iconische shows belooft te worden.

Over de Worlds Collide Tour
Er zijn maar weinig samenwerking in de carrière van Within Temptation’s waar zo reikhalzend naar uitgekeken werd als de co-headline tour met Evanescence, zeker nadat de tour vier keer werd uitgesteld vanwege COVID.

Zodra de wereld in 2022 weer open mocht, ging de Worlds Collide Tour dan eindelijk van start. In vier weken tijd deed Within Temptation, samen met Evanescence, 17 steden aan in Europa en het Verenigde Koninkrijk, opgeteld 19 shows, meer dan 200.000 verkochte tickets, 7.703 afgelegde kilometers, acht tourbussen die dienden als tijdelijk thuis voor artiesten en crew, twaalf trailers voor alle spullen om het spektakel vorm te geven, en een toegewijd team van meer dan 80 ervaren individuen wiens onvermoeibare inzet ervoor zorgden dat alle aspecten van de tour naadloos verliepen.

Preorder ‘World Collide Tour, Live in Amsterdam via de Within Temptation music store

Nederlandse shows (uitverkocht):
21 september             013, Tilburg  
22 September            De Oosterpoort, Groningen
6 December               Ziggo Dome, Amsterdam

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00