Home » 14 mei gratis streamconcerten van Turpentine Valley (19:00 uur) en RPWL (20:00 uur)

14 mei gratis streamconcerten van Turpentine Valley (19:00 uur) en RPWL (20:00 uur)

door Maurice van der Zalm
258 views 3 minuten leestijd

Turpentine Valley
Ok, op echte live shows is het nog even wachten en misschien heb je ook al wat last van ‘livestream moeheid’, … maar om het weekend stevig in te zetten maak je vanavond hopelijk een uitzondering voor een hele speciale, éénmalig te bekijken en indrukwekkende online editie van Dunk!Festival 2021.
Daar staat Turpentine Valley vanavond om 19u geprogrammeerd … volgen kan helemaal gratis en simpelweg door te surfen naar www.dunkfestival.be
Nog op de affiche vanavond: FLOWERS (NL), BRUIT (FR), Astodan, We Stood Like Kings & B R I Q U E V I L L E
Trakteer jezelf alvast op een voorsmaakje voor wat er in het najaar zonder twijfel weer live zit aan te komen. Deze 2 geweldige affiches trappen wij als ‘locals’ dan alvast in gang … zet dus al maar in je agenda om er dan vroeg bij te zijn:
11/9/2021: Miracle Metal Meeting (Brielpoort, Deinze)https://www.facebook.com/events/431729164427972/?ref=newsfeed (met oa Liar, Dyscordia, Spoil Engine, La Muerte
5/12/2021: Waregem Metal Days (Expo, Waregem)https://www.facebook.com/events/1585243531639429 (met oa Stake, Psychonaut, Amenra, King Hiss)
RPWL

https://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/rpwl/

Volgens de fans van de Duitse prog rockband RPWL is de toer die de band in 2019 deed naar aanleiding van het uitbrengen van het studioalbum “Tales From Outer Space”, hun beste toer ooit. Het indrukwekkende optreden in de Boerderij werd uitgebracht op CD en DVD en wordt deze avond getoond.

KLIK HIER om de stream te bekijken
Een concert van RPWL is niet zomaar een concert maar een heuse multimedia productie. Het album “Tales From Outer Space”, bevat zeven korte science fiction verhalen wat resulteerde in een intens optreden met geweldige muzikale variëteit en spectaculaire lichtshow en videoprojecties.
Kijk via je PC, laptop of tablet met een goede internetverbinding. De show streamen van je computer naar je TV kan via Chromecast. Download je de Chromecast-extensie in je webbrowser. Zorg er hierbij voor dat je de meest recente versie van Google Chrome hebt gedownload. Meer informatie lees je hier.
Je kunt natuurlijk ook je apparaat aansluiten op je TV met een HDMI kabel. Als je een telefoon hebt waarmee je het volledige scherm kan casten naar je TV of Chromecast kun je zo ook de stream op je TV of Chromecast kijken. Zet tijdens het casten de stream op fullscreen op je telefoon voor de beste ervaring.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00