Home » 28 nieuwe namen voor #GMM23!

28 nieuwe namen voor #GMM23!

door Maurice van der Zalm
724 views 3 minuten leestijd

Na de aankondiging van Guns N’ Roses eerder deze week voegt de organisatie van Graspop 28 nieuwe namen toe aan de line-up van #GMM23. Onder meer Airbourne, Alter Bridge, Generation Sex, Municipal Waste, Skid Row en The Distillers komen naar de 26ste editie van Graspop Metal Meeting.

 

Nieuwe namen op de affiche van #GMM23 zijn: Airbourne, Alter Bridge, Bad Wolves, Blackgold, Cancer Bats, Chelsea Grin, Code Orange, Coheed and Cambria,
Elegant Weapons, Generation Sex
 (het nieuwe project van Billy Idol met Tony James van Generation X en Steve Jones en Paul Cook van de Sex Pistols), Haken, Heriot,
Ice Nine Kills, Legion Of Doom, Mammoth WVH, Mimi Barks, Municipal Waste,
My Dying Bride, Noctem, Nothing More, Palaye Royale, Planet of Zeus,
Saltatio Mortis, Skid Row, Symphony X, The Distillers, Vended 
en VV.

Russkaja, Seether en Vicious Rumors zijn genoodzaakt hun optreden op Graspop Metal Meeting 2023 af te zeggen.

Klik HIER voor een overzicht van alle tot nu toe bevestigde namen.

De ticketverkoop voor GMM 2023 blijft lopen als een trein! Zo zijn alle tickets voor zaterdag 17 juni 2023 al de deur uit. De verkoop van de accommodaties gaat ook zeer hard. Metal Park, Metal Town en Camping Inferno zijn volledig uitverkocht, in Devil’s Lake zijn er nog een zeer beperkt aantal cottages beschikbaar! Tickets kan je kopen via ticketmaster.be, snel zijn is de boodschap!
Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.
Meer info via www.graspop.be.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00