Laat de nostalgische waarde van deze alternatieve rockers die eind jaren 90 wereldwijd meer dan 6 miljoen debuutalbums verkochten niet de bovenhand hebben, want tussen de állereerste single ‘Kryptonite’ en nu is een hoop gebeurd!

3 Doors Down heeft zeker niet stil gezeten en afgelopen maart kwam de zesde plaat Us and the Night uit. Tussen toen en nu heeft de band de nodige bezettingsveranderingen meegemaakt, die ervoor zorgden de band ook qua geluid een evolutie heeft doorgemaakt. Verwacht 31 oktober dan ook een heuse update van de oude vertrouwde 3 Doors Down sound te horen. Maar uiteraard zullen evergreens als ‘Kryptonite’ en ‘Here Without You’ ook de revue passeren.

De support komt van de alternatieve Amerikaanse rockband Pop Evil die eerder al hoge ogen gooiden in een uitverkocht 013 als support voor Five Finger Death Punch. De heren brengen ouderwetse rock die nog eens extra wordt versterkt door charismatische frontman Leigh Kakaty.

De tweede support wordt verzorgd door het Nederlandse Shiverburn.

Let op: Op verzoek van de band mogen er géén tassen mee naar binnen bij dit concert. We raden bezoekers aan om hun tassen thuis te laten of gebruik te maken van de lockers op het centraal station van Tilburg. Kleinere (dames) handtassen mogen alleen mee naar binnen na een check.

Tijdschema (onder voorbehoud)
18.30 – Deuren open
20.00 – Shiverburn
20.50 – Pop Evil
21.55 – 3 Doors Down

Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.