Home » Acid komt signeren op Blast From The Past

Acid komt signeren op Blast From The Past

door Filip van der Linden
161 views 1 minuten leestijd

De organisatoren van het Belgische festival Blast From The Past hebben nog een extra publiekslokker toegevoegd aan hun affiche, al zal die band niet op het podium staan. Speedmetalband Acid, een Belgische band die actief was van 1980 tot 1985, komt voor een signeersessie naar het festival.
 
De oorspronkelijke vinyl-releases van deze band zijn bijzonder gegeerd bij liefhebbers en verzamelaars. Acid mocht zijn eerste single uitbrengen bij Roadrunner Records, daarna brachten ze albums uit op hun eigen Giant-label. Daarna stonden ze nog op verzamelaars van Mausoleum Records en bracht het Amerikaanse label Maniacal Records in 2009 een live-opname van 1984 van Acid uit op vinyl. En vorig jaar nog werd (ook al op vinyl) een Best Of uitgebracht bij het Amerikaanse label Buried By Time And Dust Records. Wie de waarde van zijn Acid-vinyl wil opdrijven, kan het meebrengen naar de signeersessie in Kuurne. Of misschien zijn straks net de niet-gesigneerde exemplaren meer waard, wie zal het zeggen.
 
Blast From The Past wordt georganiseerd op zaterdag 9 december in Kuurne (nabij Kortrijk). De bands die live aantreden, zijn Spartan Warrior, Salem, The Deep, Tysondag, Stampede, Tytan, Demon, Diamond Head en Girlschool. De signeersessie van Acid start om 19 u, tussen Stampede en Tytan.
 
http://bftpfestival.com/
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00