Home » Trivium naar Patronaat in Haarlem

Trivium naar Patronaat in Haarlem

door Maurice van der Zalm
335 views 1 minuten leestijd

Trivium komt 10 maart naar Patronaat Haarlem, en als supports komen niet de minste bands mee: Texaanse thrashers Power Trip en het Britse Venom Prison. De voorverkoop is per direct gestart.
Een pakkende mix van thrash metal en metalcore, daar is Trivium groot mee geworden. De Amerikaanse band bracht in oktober hun achtste album ‘The Sin And The Sentence’ uit waarop ze een stuk steviger is te horen zijn dan daardoor. Naast ontzettend catchy refreinen zijn er voor het eerst in jaren zijn zelfs weer blastbeats te horen, en daar nou precies kracht van Trivium: het combineren van beuken en melodie!
Power Trip heeft op de laatste plaat ‘Nightmare Logic’ de brug tussen hardcore punk en thrash metal geperfectioneerd. Denk aan het geluid van Cro-Mags, Exodus en Pantera, met geweldige hooks om de wereld op te slopen. Loudwire riep deze week de plaat uit tot beste metal release van 2017.
Het Britse Venom Prison opent de avond. Metal Hammer beschreef hun album ‘Animus’ als een “horrific beauty”, Kerrang! zegt “ruthlessly catchy”, Terrorizer: “an album of outstanding extremity” en The Guardian doet daar met “the outer edges of metal and hardcore combined brutally, and with extreme precision” nog een flinke schep bovenop.
Zat. 10 maart 2018 Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u Tickets: € 25,43 (incl. servicekosten, excl. banktransactiekosten vanaf € 0,50)
Patronaat
Zijlsingel 2,
Haarlem

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00