Home » Affiche Graspop Metal Meeting klaar

Affiche Graspop Metal Meeting klaar

door Marc Koetse
268 views 1 minuten leestijd

De affiche van Graspop Metal Meeting 2017 is nu helemaal klaar! De volledige line-up voor vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni werd vorige maand reeds onthuld. Vandaag kondigt het festival de programmatie aan voor donderdag 15 juni. Er is ook één wijziging in het programma te noteren: Sum 41 verhuist van zaterdag 17 juni naar zondag 18 juni.
Festivalgangers met een combiticket worden op donderdag 15 juni vanaf de late namiddag getrakteerd op live muziek van toptalent van eigen bodem verdeeld over de Jupiler Stage en Metal Dome podia. De 9 namen voor donderdag 15 juni zijn: Thurisaz, Born From Pain, King Hiss, Off The Cross, Wolves Scream, Bear, HEXA MERA, Carnation en een surprise act om u tegen te zeggen. De onthulling van de verrassingsband ontdekt de trouwe festivalbezoeker op het festival. Het populaire DJ-duo Goe Vur In Den Otto en classic rock DJ Carl verzorgen de nachtelijke feestelijkheden in de Metal Dome en het Classic Rock Café.

RED BULL MUSIC STAGE

Red Bull Music en Franky DSVD claimen aan de vooravond van het festival opnieuw de Metal Dome. Franky DSVD selecteerde eigenhandig King Hiss, Wolves Scream en HEXA MERA. Drie beloftevolle Belgische bands die deksels goed weten hoe hun publiek in te pakken. Niet te missen dus. Kwestie van de heilige driedaagse vol gitaargeweld stevig in te zetten.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00