Home » Kensington doet clubtour in 2018

Kensington doet clubtour in 2018

door Marc Koetse
121 views 2 minuten leestijd

Kensington gaat in februari en maart 2018 op tour door Nederland. De Utrechtse band doet hierbij acht clubs door het hele land aan. Kaarten voor deze clubtour zijn vanaf volgende week vrijdag 21 april te koop.
Na verschillende platina singles en albums, tien uitverkochte Ziggo Domes, een uitverkochte Europese tournee en het winnen van meerdere awards gaat de band terug naar waar het succes voor hen begon. Zanger Eloi Youssef legt uit: ‘Het is fantastisch dat we de afgelopen jaren zoveel grote shows hebben mogen spelen. We zijn daar heel trots op, en we zijn dat nog lang niet zat, maar het staat ook al langer op ons verlanglijstje om weer in de Nederlandse clubs te spelen.‘ Gitarist Casper Starreveld vult aan: ‘Dit zijn de zalen waar we eerder veel gespeeld hebben. Deze tour is óók voor de fans: die van het eerste uur, maar ook de mensen die vorige week zijn ingestapt. Dit is de kans om ons in een wat intiemere setting te zien.’
Ziggo Dome
Voordat Kensington de clubs weer induikt, staan er in november nog vijf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op het programma. Het is het derde jaar op rij dat de Utrechtse band een serie uitverkochte concerten doet in de Amsterdamse zaal. Drummer Niles van den Berg: ‘Uiteraard hebben we ook erg veel zin in die Ziggo Dome shows. We zijn dankbaar dat we nu op een punt zijn in onze carrière waarin we beide kunnen doen: arena’s en clubs. Allebei op hun eigen manier speciaal.
Control
Eind vorig jaar bracht de band haar vierde album Control uit. Op het album – dat binnen kwam op #1 in de hitlijsten – staan hitsingles Do I Ever, Sorry en meest recente single Bridges. De video van Bridges werd opgenomen in Berlijn en Parijs tijdens de Europese tour eerder dit jaar.
Ticketinfo
Kaarten voor deze tour kosten €29 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via kensingtonband.com. De kaartverkoop start vrijdag 21 april 2017 om 10:00 uur.
Kensington clubtour 2018
donderdag 15 februari – Paradiso, Amsterdam
vrijdag 16 februari – Melkweg, Amsterdam
zaterdag 17 februari – Limburgzaal, Heerlen
donderdag 22 februari – Doornroosje, Nijmegen
vrijdag 23 februari – 013, Tilburg
zaterdag 24 februari – Paard van Troje, Den haag
donderdag 1 maart – TivoliVredenburg, Utrecht
zaterdag 3 maart – Oosterpoort, Groningen
Tickets: €29 excl. servicekosten, verkrijgbaar vanaf vrijdag 21 april 2017 om 10:00 uur

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00