Home » Afterpartees naar Altstadt Eindhoven

Afterpartees naar Altstadt Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
114 views 1 minuten leestijd

Het maakt niet uit waar Afterpartees speelt. De stevige 70’s punk en hartverscheurende powerpop staat garant voor een potje ‘sloop de tent maar!’ Dat lieten ze eind 2015 al zien in Altstadt Eindhoven. Toen tijdens DDW Music. En daarvoor nog, met slechts één single op de markt, op o.a. Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open en Paaspop. Anno 2017 zijn ze weer hier, met nieuw werk!
In het meest romantische gedeelte van Limburg, we hebben het hier voor de duidelijkheid over de gemeente Horst aan de Maas, vormt zich een aantal jaar geleden de parel genaamd Afterpartees. Gedreven door hun liefde voor energieke 70’s punk en hartverscheurende powerpop besluiten ze, met Iggy Pop, T-Rex en King Tuff in de cd-speler, als band het land door te zwerven. Teksten over falen in de discotheek, boomhut bouwende bankiers, modelabel Gucci en het verdrinken van zelfingenomen singer-songwriters. Daar worden de jongens gelukkig van. Op het podium spelen ze zich tegen de klippen van de hel op en daarbuiten helpen ze je moeder graag met boodschappen doen.
In het voorprogramma The Super Soakers. Deze jonge honden maken strand-georïenteerde garagerock in de traditie van the Black Lips, Wavves en the Strokes. Ze zijn ontstaan in het koude december van 2014 en laten sindsdien de temperaturen alleen maar oplopen.
Wanneer: vrijdag 31 maart
21:00 uur: aanvang

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00