Alcatraz maakt 34 nieuwe namen bekend

Iets meer dan een maand geleden hebben we een eerste reeks van 49 namen bekendgemaakt en nu voegt de organisatie van Alcatraz daar nog eens 34 bands aan toe.

En er zitten alweer een paar klinkende namen bij waardoor het feestje in Kortrijk bij voorbaat al geslaagd te noemen is. De line-up voor het festival is echter nu nog lang niet compleet. Er komen nog meer aankondigingen en de drie headliners moeten ook nog bekend gemaakt worden.

De aanvullingen van deze week zijn onder meer Alestorm, Archspire, Sepultura, Bury Tomorrow, Rise Of The Northstar, Angelus Apatrida en Brand Of Sacrifice.

Naast de muziek kun je bij het bestellen van een ticket ook meteen een overnachting regelen. Zo kun je overnachten op:

Alcatraz Eagle Plaza.

Alcatraz Eagle Plaza, voor wie net dat ietsje meer wenst, ligt vlakbij de festivalweide en biedt het perfecte verblijf voor ieder budget. Je kan hier basic tenten, luxueuzere Delta tenten, top-of-the-bill Lodges en groepstenten huren.

Alle accommodaties zijn volledig ingericht en ready-to-go voor een zorgeloos festival! Prijzen variëren tussen 26 en 75 euro per persoon per nacht en een ontbijtpakket of zelfs een heerlijk ontbijtbuffet kan optioneel worden bijgeboekt.

B en Bee

Voor wie niet graag veel betaalt maar ook niet graag met zijn kampeermateriaal sleurt is deze unit voor 2 personen een ideale oplossing. Inclusief bed/bank combinatie (geen linnen) en 2 USB laadpoorten.

Tip Up Basic

Deze unieke accommodatie voor maximaal twee personen heeft een robuuste en stoere uitstraling en is voorzien van grote ramen. Deze tent staat garant voor enkele sfeervolle Alcatraz-nachten! Inbegrepen: matras (geen linnen) + lantaarn + houten vloer + vloerkleed + luifel

Afmetingen: 260 x 200 x 200cm

Tip Up Medium

Zelfde als Tip Up Basic maar met 2 opgemaakte matrassen, 2 strandstoelen en tafeltje.

Delta Luxe Tent

Wil je tijdens Alcatraz sfeervol overnachten, dan is deze Delta tent misschien iets voor jou! Deze tent bestaat uit een houten frame met TenCate binnentent en dak. Inbegrepen: 2 opgemaakte comfortabele bedden, 2 strandstoelen en slot.

Afmetingen: 300 x 280 x 210cm

Luxe Lodge

Beleef het ultieme glampinggevoel in deze ruime lodge (4m x 2,5m)! Hier geniet je van een luxe inrichting met twee volledig opgemaakte bedden op een verhoogde houten vloer, een nachtkastje en zelfs een elektriciteitsaansluiting. De tent kan ook op slot en buiten heb je zelfs je eigen houten terras met twee stoelen.

Als dit geen luxe is!

 

TICKETS & INFO

Related posts

Stake viert feest

Saor vastgelegd voor het Brainstorm festival in Apeldoorn

De legendarische band Deep Purple kondigt nieuw studioalbum aan