Home » Amon Amarth headliner Dynamo Metalfest 2021

Amon Amarth headliner Dynamo Metalfest 2021

door Maurice van der Zalm
168 views 2 minuten leestijd

We hebben groot nieuws; Amon Amarth zal Dynamo Metalfest 2021 afsluiten. In 2020 waren er vele geruchten over de aanwezigheid van Amon Amarth op Dynamo Metalfest. Toen was dit niet waar, in 2021 wel. De Zweden staan bekend om hun energieke live-shows met indrukwekkende decors van onder meer een heuse Vikingboot. Amon Amarth gaat Dynamo Metalfest 2021 op een spetterende manier afsluiten met veel vuurwerk en wapengekletter. Het is de enige headline-festivalshow van Amon Amarth in Nederland volgend jaar! 
Op zich al genoeg reden om een ticket te kopen. Maar je krijgt natuurlijk veel meer op Dynamo Metalfest. Beide dagen spelen er namelijk veel bands en hebben we een dag vullend programma. Op dit moment zijn naast Amon Amarth de volgende bands al bekend: Heaven Shall Burn, Bay Area Interthrashional, Candlemass, Jinjer, Firewind en Dress The Dead. Hier komen natuurlijk nog vele namen bij. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.
Had al jij een ticket gekocht voor Dynamo Metalfest 2020? Dan heb je reeds een email van Ticketmaster ontvangen. Hierin staat uitgelegd wat jouw opties zijn. Het komt in feite hierop neer:
Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.
Ticket voor vrijdag 2020: In 2021 hebben we geen vrijdag. Jij ontvangt je geld automatisch terug op je bankrekening. Je kunt dus opnieuw een ticket kopen voor Dynamo Metalfest 2021. Wij zien je uiteraard graag weer verschijnen.
Ticket voor zaterdag 2020: Had je een zaterdag ticket voor 2020? Die wordt automatisch omgezet naar een combi ticket zodat je twee dagen naar Dynamo Metalfest kan voor hetzelfde geld. Je hoeft hier niks voor te doen, je ontvangt hierover nog een mail.
VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021.
Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren. Zijn we super blij mee en helpt ons de corona crisis door te komen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00