Home » Amorphis en Uncle Acid And The Deadbeats naar Fortarock 2019

Amorphis en Uncle Acid And The Deadbeats naar Fortarock 2019

door Maurice van der Zalm
194 views 1 minuten leestijd

De affiche van Fortarock begint met de dag meer vorm aan te nemen. Vandaag werden weer twee bands bekend gemaakt. 
Allereerst is het het vermelden waard dat het Finse Amorphis naar Nijmegen komt en dat zal dan de tweede keer zijn in 2019 want de band staat op 12 januari ook in Doornroosje, samen met Soilwork en Jinjer.
De Finse metalband Amorphis draait al de nodige jaren mee, maar heeft in al die tijd nog nooit op FortaRock gestaan.  De band is in topvorm en komt met hun fantastische nieuwe album ‘Queen of Time’ naar het Goffertpark. De bombastische en gelaagde metal met de nodige melodie leent zicht uitstekend voor een dikke festivalshow!

Uncle Acid and the deadbeats is in minder dan tien jaar uitgegroeid tot een ware cultband in de psychedelische rock. De Britten werden door Metal Blade omschreven als ‘de band van Alice Cooper die aan het jammen is met de vroege Black Sabbath en The Stooges’. Het zware geluid van Uncle Acid roept alle demonen op die voor het laatst gezien waren in de jaren ’60 en ’70. Fuzzy, jankende gitaren zijn er in overvloed en op het nieuwe album ‘Wasteland’ is dat niet anders.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00