Home » Another Now kondigt nieuw album aan en brengt single uit

Another Now kondigt nieuw album aan en brengt single uit

door Maurice van der Zalm
243 views 2 minuten leestijd

De vijfmans formatie Another Now heeft in de aanloop naar het nieuwe album het titelnummer Hex uitgebracht en van een video voorzien. Na Breathe, Doubt en Smile! is dit de vierde track waarin de Einhovenaars laten horen hoe metalcore moet klinken. En is tevens een mooie nieuwe voorbode van het album dat op 22 mei uit zal komen.

zanger Stef Rikken zegt over het nieuwe album:  “The record delves into the unpredictable experiences as individuals within the band. One moment, we’re riding high, feeling on top of the world, and in the blink of an eye, self-doubt and anger creeps in. Within the band, we developed a powerful vision and drive to navigate through the most challenging times. This record symbolizes the liberation from the curse and the rediscovery of the fire within ourselves.”

De video is een mooie viering van de bekendmaking van het nieuwe album Hex. De video is zoals altijd weer tot in de puntjes verzorgd door Witzki Visions en gitarist Max van Esch. Je bent getuige in de video van een soort sci-fihorrorverhaal waarin een niet te stoppen vorm van kwaad ontwaakt.

De muziek erbij past enorm goed. Another Now gaat keihard van start en raakt je meteen midden tussen de ogen met een uitermate sterk geluid. Alles gaat tot het uiterste en Hex is zeker meteen een schot in de roos waarin Stef zichzelf overtreft met zijn zang en de bandleden zowel kracht als beteugelde emotie weten om te zetten in een adrenalineverhogende impuls.

Hex, dat de opvolger is van het debuutalbum OMNI, gaat je zeker omver blazen. Maar geniet eerst maar van de nieuwe single Hex.HEX Tracklisting
 VISION
DOUBT
BREATHE

HEX
WOULD IT KILL YOU
DRIP
SORRY
THE DEATH OF EVERYTHING
SMILE!
<LOOPHOLE>
REDESIGN
DAYDREAMERS
MIRAGE
LVL99


Pre-orders are available – 
HEREKijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00