Another Now zet nieuwe video bij single Would It Kill You? online

Zet 22 mei in de agenda met hoofdletters, want dan brengt het Nederlandse Another Now het nieuwe album uit.

Zanger Stef Rikken zegt over het album: “Het album belicht de onvoorspelbare moodswings als individuen binnen de band (…) Dit album symboliseert de bevrijding van de vloek en het opnieuw aanwakkeren van het vuur in onszelf

Om de release wat meer body te geven, kun je de band ook live aanschouwen in Groningen, Eindhoven, Rotterdam en Dordrecht. De band wist Undawn, Sugarspine, Reformist en Torn From Oblivion te strikken voor het voorpramma. Stuk voor stuk puike bands die het publiek mee mogen vermaken.

24.05 Simplon / Groningen with @undawn_official

01.06 Dynamo / Eindhoven with @sugarspine.band

06.06 V11 / Rotterdam with @rfrmst

15.06 Bibelot / Dordrecht with @tornfromoblivion

Gisteren, 10 april, zette de band de nieuwe video bij Would It Kill You? online. Een uiterst professionele video waarvoor de band afreisde naar Duitsland.

Verwacht het verwachte, maar laat je toch verrassen door de aanstekelijke metalcore van Another Now waarin kracht en melodie op een uiterst geraffineerde wijze aan elkaar gesmeed zijn. Zanger Stef Rikken haalt daarbij al zijn kwaliteiten uit de kast om de muzikale stortvloed van kleur te voorzien. Van donkerzwart naar lichtwit. En natuurlijk krijgt het melodieuze karakter extra vorm door de sterke breakdowns die genadeloos zijn ingebed in het totale geluid.

Related posts

Charlotte Wessels brengt tweede wingle uit en gaat op tour met Vola 

Even een paar video’s voor het weekend

Xilla lanceert Darkest Days