Home » Avenged Sevenfold kondigt album Life Is But Dream aan

Avenged Sevenfold kondigt album Life Is But Dream aan

door Maurice van der Zalm
2,5K views 2 minuten leestijd

Het album komt op 2 juni uit. ‘Nobody’ is de eerste single van het nieuwe album en is vandaag verschenen.

Vandaag brengt Avenged Sevenfold single ‘nobody’ uit. De band hun eerste release sinds 2016 komt in de vorm van 6 minuten spanning, groove en dynamiek. Voor de release, lanceerde de band een uitgebreide en mysterieuze digitale speurtocht met puzzels, ciphers, afbeeldingen en blogberichten, allemaal geschreven door Chat GPT, DALL-E 2 en AI-stemmodificaties.

Ook krijgt de single een videoclip De prachtig vormgegeven stop-motion video voor ‘nobody’ die zich ontvouwt tot een korte film, volgt de hoofdpersoon door een existentiële crisis.

Avenged Sevenfold begon als metalcoreband, maar ontwikkelde zich gaandeweg tot een mainstream hardrock-metalband. De nieuwe sound introduceerde ze met de release van ‘City Of Evil’ in 2005. Avenged Sevenfold heeft wereldwijd meer dan 10 miljoen albums verkocht en heeft twee opeenvolgende nummer 1-albums verdiend in de Billboard’s Top 200 Albums-hitlijst. De band heeft miljard videoweergaven en meer dan een miljard Spotify-streams, evenals meerdere nummer 1-singles op rockradio. De band staat ook bekend om hun spectaculaire liveshows, uitverkochte arena’s en headliner op internationale rockfestivals.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00