Home » Beyond The Labyrinth kondigt nieuwe zanger en voorbereidingen voor live shows aan

Beyond The Labyrinth kondigt nieuwe zanger en voorbereidingen voor live shows aan

door Maurice van der Zalm
178 views 2 minuten leestijd

Na het uitbrengen van Beyond The Labyrinth’s 4de album “The Art Of Resilience”, met daarop 10 gastzangers stelden heel wat mensen zich de vraag: “Gaat BTL ooit nog live shows spelen ? En hoe gaan ze dat doen met al die gastzangers ?”

Beyond The Labyrinth kondigt met plezier aan dat Dragan Stanley de nieuwe zanger is !
Geert Fieuw (oprichter BTL) : “Ik heb er altijd van gedroomd om met Dragan samen te werken, van sinds ik hem zag en hoorde zingen in zijn groep Midrange in het begin van de jaren ’90 – Hij heeft een unieke aanpak van muziek en heeft dezelfde brede muzikale smaak die alle BTL groepsleden hebben. Dankzij de sociale media hebben we opnieuw de connectie kunnen maken !”
Dragan :
Hallo, sta me toe mezelf te introduceren. Ik ben dus de nieuweling in BTL, mijn naam is Dragan. In de jaren ’80 startte ik mijn eerste groep genaamd “Thunder”, jammer genoeg niet de Engelse band, we waren niet zo bekend… Later richtte ik Midrange op. We hebben twee albums opgenomen, in 1993 “From heaven to hell” en in 1995 een album dat nooit uitgebracht werd. We speelden veel concerten, ook in het buitenland. In die periode heb ik ook veel studio-en live ervaring opgedaan. Dat was ook de periode dat ik Geert ontmoette – toen al was ik onder de indruk van zijn energie. We werkten soms samen maar onze persoonlijke projecten leidden ertoe dat we verschillende paden volgden. Na de Midrange periode, die zo’n 8 jaar duurde, speelde ik in verschillende andere groepen : SubHuman, Divni San, en probeerde andere muzikale stijlen, maar metal en hard rock bleven me in het bloed.
Vandaag heeft het muzikaal lot ervoor gezorgd dat onze wegen zich opnieuw kruisten, en we hadden snel begrepen dat het verhaal van de vorige samenwerkingen nog niet gedaan was. Ik ben dus vanaf nu de nieuwe zanger van BTL en kan niet wachten om terug op het podium te staan en jullie daar te ontmoeten !
Best metal greetings !

Dragan maakt zijn officieel live debuut voor Beyond The Labyrinth op 23 December ter gelegenheid van Beyond The Labyrinth’s Eindejaarsshow 2017 bij Partymakers / Wondelgem : https://www.facebook.com/events/853886868107635/

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00