Home » Nieuwe single van AUÐN in première bij Rockportaal

Nieuwe single van AUÐN in première bij Rockportaal

door Maurice van der Zalm
118 views 1 minuten leestijd

Ijsland is een prachtig land. Maar het kan ook een wat sinistere plek zijn waar de natuurlijke elementen angst in kunnen boezemen maar daarnaast tevens een inspiratiebron kunnen zijn voor menigeen.
Zo ook voor AUÐN. De band die afkomstig is uit het dorp Hveragerði in het zuiden van het vulkanische eiland vertaalt de Ijslandse cultuur en natuur naar onvervalste blackmetal.
Met hun tweede album Farvegir Fyrndar (Ancient Riverbeds) gaat de band verder op de weg die ze zijn ingeslagen en richten zich voornamelijk op de tweede generatie deathmetal.
Het geluid op het album vermengt onheilspellende melodieën en prachtige ijzige atmosferen. AUÐN was opgericht in 2010 en snel opgepikt door de massa waarna ze snel werden uitgenodigd om te komen spelen op het Ijslandse metalfestival Eistnaflug Festival en wonnen de Wacken Metal Battle in 2016. In 2017 waren ze nog te aanschouwen op het Roadburn Festival.
Met Farvegir Fyrndar tonen ze dat er rekening gehouden moet worden met deze band en bij Rockportaal gaat de single Í Hálmstráið Held (Holding on to the Last Straw) in première. De eerste track van het nieuwe album dat op 10 november wordt uitgebracht.
www.facebook.com/audnofficial
http://smarturl.it/AudnFarvegir
www.facebook.com/seasonofmistofficial

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00