Home » BFTP 2022 9 APRIL LINE-UP COMPLEET!

BFTP 2022 9 APRIL LINE-UP COMPLEET!

door Maurice van der Zalm
101 views 2 minuten leestijd

Tokyo Blade, Vulture’s Vengeance en Warhead zullen helaas niet aanwezig kunnen zijn op deze editie van Blast from the Past.
In de woorden van Vulture’s Vengeances TT Steele: “Door onvoorziene persoonlijke problemen, moeten we jullie helaas mededelen dat we niet in staat zullen zijn om op Blast from The Past Festival te spelen. Het is de allereerste keer dat we een show afzeggen, en daarom vinden we het erg jammer voor alle mensen die ons na bijna 2 jaar weer op het podium hadden willen zien staan.
Wij wensen alle drie de bands het allerbeste en hopen ze op een latere editie weer op ons podium te hebben. 🙏 Vooral voor Warhead hebben we eerder vroeger dan later iets speciaals in petto. Verwacht volgend weekend nieuws!
Aan de positieve kant hebben we drie meer dan waardige vervangers in onze nieuwe line-up:
PRAYING MANTIS komt terug naar ons podium en zal ons opnieuw hun eigen melodieuze stijl van NWOBHM brengen
We verwelkomen voor het eerst de Duitse speed/thrash metallers Vulture op ons Blast podium. Verwacht headbang in de stijl van Exciter, Razor en de Teutoonse Duitse Thrash scene.
Wie is er klaar voor wat old school Angel Witch klassiekers? Origineel Angel Witch lid Kev ‘Skidz’ Riddles en ex-lid Richie Wicks zullen alle klassieke tracks uit het ’77-’81 tijdperk ten gehore brengen.
❗️Op zoek naar een last minute nieuwjaarscadeau voor een dierbaar iemand? Koop dan nu je tickets ❗️
📍 TICKETS & INFO: www.bftpfestival.com/tickets
📍 Evenement link: https://fb.me/e/1L7COHWxK

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00