Home » Biffy Clyro en Broederliefde op VESTROCK 2017

Biffy Clyro en Broederliefde op VESTROCK 2017

door Marc Koetse
118 views 3 minuten leestijd

Joep Beving, DeWolff en Merdan Taplak Orkestar illustreren het brede programma
VESTROCK maakt tien nieuwe namen voor de achtste editie bekend
VESTROCK is er fier op de tweede reeks namen voor de achtste editie van VESTROCK op 2, 3 en 4 juni 2017 bekend te kunnen maken:
‪Biffy Clyro | DeWolff | Joep Beving | Broederliefde | Blaas of Glory | Hare Squead |
Merdan Taplak Orkestar | SMIB | Swedish Death Candy | The Graveltones
Headliner Biffy Clyro, één van de beste livebands van het moment, beleeft op VESTROCK een unicum. Hoewel ze hoofdact zijn op vele grote Europese festivals, zullen de Schotse indierockers op VESTROCK voor de eerste maal een festival in de Benelux headlinen. Daarnaast doen DeWolff, Blaas of Glory en Merdan Taplak Orkestar allemaal VESTROCK aan in het jaar dat ze tien jaar bestaan. Heavy metal marching band Blaas of Glory onderneemt om die reden hun 10 Year Emotour, waarbij VESTROCK (waar ze maar liefst drie maal eerder stonden) natuurlijk niet kan ontbreken. Merdan Taplak Orkestar is terug van weg geweest; VESTROCK is voor de Antwerpse dance act met blazersformatie het eerste aangekondigde Nederlandse zomerfestival. Klassiek sterpianist Joep Beving, één van de grootste rocksterren uit de Nederlandse klassieke muziek, zal voor de eerste maal in Zeeland spelen. Hij geeft op vrijdagavond een exclusief concert in de St. Willibrordusbasiliek. De Rotterdamse formatie Broederliefde zal het zondagavondprogramma van VESTROCK afsluiten.
Eerder werden al 25 namen voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR bekend gemaakt, waaronder ‪The Common Linnets, Jett Rebel, ‪Twin Atlantic, Warhaus en Sevn Alias.
Komende maanden zullen nog meer acts voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl.
Bekijk hier de aankondigingsvideo van de nieuwe namen van VESTROCK 2017.
Drie dagen VESTROCK
Omdat het pinksterweekend is gaat VESTROCK ‪op zondag 4 juni 2017 langer door dan in voorgaande jaren. Het programma zal rond 22:30 eindigen. VESTROCK JUNIOR blijft ‪op zondagmiddag het vertrouwde kinderprogramma, als onderdeel van VESTROCK, dat ‪zondagavond overgaat in een VESTROCK programma voor jongeren en volwassenen. Een VESTROCK JUNIOR ticket geeft ook toegang tot het avondprogramma. Daarnaast zijn er vanaf ‪13 maart 2017 extra zondagavondtickets beschikbaar voor € 15,00, die toegang verlenen vanaf ‪18:00.
Early Bird prijzen langer geldig
Het is nog iets langer mogelijk om VESTROCK 2017 tickets voor Early Bird prijzen aan te schaffen! Tot ‪12 maart kost een dagticket voor VESTROCK € 35,00 (‪vrijdag 2 juni) of € 40,00 (‪zaterdag 3 juni). Een combiticket kost € 55,00 en een VESTROCK JUNIOR ticket € 20,00 (‪zondag 4 juni). Vanaf ‪13 maart 2017 kosten deze tickets 45,00 (‪vrijdag 2 juni), € 50,00 (‪zaterdag 3 juni), € 65,00 (combi 3+4 juni) en € 25,00 (‪zondag 4 juni). Een ticket voor het VESTROCK zondagavondprogramma kost € 15,00 (in combinatie met een regulier dag- of combiticket € 10,00). Voor meer informatie over campingtickets en het 4=3 familietarief zie www.vestrock.nl/tickets. VESTROCK is net als in eerdere jaren intiem en kleinschalig, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Kaartverkoop via www.vestrock.nl en diverse voorverkoopadressen.
VESTROCK
Op het prachtige eiland in de stadsgracht van vestingstad Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland, vindt dit jaar voor de achtste maal VESTROCK plaats, op vrijdag 2 juni, ‪zaterdag 3 juni en ‪zondag 4 juni 2017. Het kinderprogramma VESTROCK JUNIOR zal plaatsvinden ‪op zondag 4 juni 2017. VESTROCK is een boutique festival, door bezoekers het festival van de vriendschap genoemd door de ontspannen sfeer en sublieme vibe. Ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met een indrukwekkende muzikale line-up, een onderwijsprogramma en theater in de VESTROCK UNIVERSITY en bovendien met kunst op het festivalterrein. De aftermovie van VESTROCK 2016 is hier te zien

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00