Home » Björn van der Doelen komt naar CD Kiosk

Björn van der Doelen komt naar CD Kiosk

door Maurice Tonies
304 views 2 minuten leestijd

Ter promotie van zijn nieuwe album “Eerwaarde vader zegen mij, want ik heb gezondigd” zal zanger Björn van der Doelen een optreden gaan verzorgen bij CD Kiosk. Noteer dan ook zaterdag 19 januari in de agenda en zorg dat je om 15.00 uur bij CD Kiosk in De Schakel in Oss bent. De entree is gratis, maar wie een mooi plaatsje wil bemachtigen wordt aangeraden om op tijd aanwezig te zijn! Het optreden zal tot ongeveer 16.00 uur duren.
Over Björn van der Doelen
Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z’n 30ste met voetballen om oa muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z’n laatste album “Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd” alweer vijf albums verder.
Een theatertour met Karin Bruers en Henk van Straten (2014), een clubtour als voorprogramma van Guus Meeuwis (2016) , een theatertour met z’n band de huursoldaten (2017) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen. Geen poëtisch gelul maar ware woorden.
Over hoe vaak hij pas om 6 uur ‘s ochtends thuis kwam, alle kroegen al lang dicht. Over hoe hij nu pas inziet hoe eenzaam zij toen moet zijn gewist. Over hoe hij die apenrots moest beklimmen als een man. En over hoe zij hem tenslotte, zonder nog een woord, weer in haar armen neemt zoals alleen een vrouw da kan.
Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes.
Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant en dat is volkomen terecht!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00