Home » Black Rebel Mororcycle Club naar Paradiso

Black Rebel Mororcycle Club naar Paradiso

door Marc Koetse
83 views 1 minuten leestijd

Op 20 november komt de Amerikaanse rockband Black Rebel Motorcycle Club voor een exclusieve show naar Paradiso. Het drietal, dat momenteel aan een nieuw album werkt, geeft dan voor het eerst sinds 2015 weer een show in ons land. De officiële kaartverkoop start op vrijdag 12 mei om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso.
Momenteel werkt de band aan nieuwe songs die in het najaar op een nieuw album moeten verschijnen. Wanneer dit album uitkomt of hoe het heet, is nu nog niet bekend.
Al jaren is de groep uit San Francisco, die bestaat uit zanger/gitarist Peter Hayes, zanger/bassist Robert Levon Been en drumster Leah Shapiro, met hun vuige garage rock en neo-psychedelica een vaste waarde in het internationale rock circuit.
Hayes en Been staan in 1995 aan de wieg van wat drie jaar later officieel Black Rebel Motorcycle Club wordt. Debuteren doen ze in 2001 met het album ‘B.R.M.C.’. In totaal verschijnen er nog zes albums waarvan ‘Specter At The Feast’ uit 2013 de laatste is. Ook brachten ze in 2015 nog de live registratie ‘Live in Paris’ uit.
Op het podium staat Black Rebel Motorcycle Club bekend om hun broeierige en energieke optredens, die strak en vaak meedogenloos hard zijn. De band heeft Nederland al veel bezocht. Ze waren te zien op Pinkpop en Lowlands, en hebben een groot aantal clubshows gedaan waaronder (razendsnel) uitverkochte concerten in Paradiso.
Meer informatie over de band is te vinden op http://blackrebelmotorcycleclub.com/.
De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00