Home » Bökkers organiseert voor vierde maal Koele Koele

Bökkers organiseert voor vierde maal Koele Koele

door Marc Koetse
99 views 2 minuten leestijd

Op zaterdag 16 september vindt voor de vierde maal KOELE KOELE plaats. Het is een initiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival uit met 3500 bezoekers. Het festival opent dit jaar ’s middags al haar deuren en er worden een aantal toffe aanpassingen aan het festivalterrein gedaan. 
Koele Koele groeide in korte tijd uit van 1500 naar een uitverkocht festival met 3500 bezoekers. De afgelopen twee jaar was het festival uitverkocht. Naast Bökkers treden er nog andere er andere bands op, deze worden later bekendgemaakt. Eerdere jaren traden onder andere John Coffey, Night Beats, Natural Child, The Deaf en Mozes and the Firstborn op.
Dit jaar breidt het muziekprogramma uit, want het festival begint al in de middag. Daarnaast worden er een aantal verrassende veranderingen in het festivalterrein doorgevoerd.
De insteek van KOELE KOELE is relatief eenvoudig: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een aantal bands die ze zelf te gek vinden.
Wil je nog een mooi feest beleven? Koele Koele heeft de ingrediënten: een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen.” aldus frontman Hendrik Jan Bökkers. Bier, BBQ en Boogie is dan ook het devies. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de koele.” aldus bassist Arjan Pronk.
De zandkuil is vroeger (in 1971) ooit eens gebruikt voor een muziekfestival “Hot Love”. De band had al langer het oog op deze unieke plek laten vallen. “Een mooie plek om flink te keer te gaan.” aldus Bökkers.
Kaartjes kosten €20 (excl servicekosten) in de voorverkoop. Tickets koop je via de website: www.koelekoele.nl. Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 14.00 uur, einde 1.00 uur.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00