Home » Boneripper komt met single Lone Wolf

Boneripper komt met single Lone Wolf

door Maurice van der Zalm
394 views 1 minuten leestijd

In Groningen zijn ze nu al oneindig lang aan het bakkeleien over bevingsschade. De inwoners wonen in beschadigde huizen, maar de Staat en de NAM lijken niet thuis wanneer het gaat om enige vergoeding. 

Dat de inwoners van Friesland daar geen last van hebben is een wonder want in de afgelopen tien jaar hebben daar twee bands zoveel energie en diepte in hun muziek gestoken dat het donderde wanneer deze bands speelden. We hebben het dan over de metalcore-/hardcoregiganten 13 Steps en Manu Armata. In verband met bevingsgevaar was het waarschijnlijk toen verboden dat deze beide bands tegelijk een show deden.

Maar……… oud leden van Manu Armata en 13 Steps hebben nu de gitaren in elkaar geslagen en zijn een nieuwe band begonnen: Boneripper. De energie die beide bands in zich hadden, is in Boneripper samen gesmolten tot een nieuwe heerlijke portie hard-/metalcore. De eerste single Lone Wolf is inmiddels uitgebracht en zal ook verschijnen op de debuut EP Vengeance & Forgiveness. Dat wordt weer grooven en bangen.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00