Home » Brant Bjork naar Effenaar Eindhoven

Brant Bjork naar Effenaar Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
109 views 1 minuten leestijd

Voor liefhebbers van Kyuss, Fu Manchu, Desert Sessions en mister Brant Bjork!
Brant Bjork is wars van hypes of hokjesdenken en bracht onlangs met ‘Toa of the Devil’ gewoon weer een ouderwets eerlijk en vet rockalbum uit. En dat wordt bovendien nog eens dunnetjes overgedaan met een vet live album, dat hij opnam in Europa tijdens zijn vorige tour.
Brant Bjork, is allang niet meer die heerlijke drummer van Kyuss of Fu Manchu, maar een op zichzelf staand woestijn fenomeen. Hij voorziet ons – sinds zijn briljante debuut ‘Jalamanta’ – al bijna 20 jaar van albums met een mix van blues, hardrock, jazzy psychedelica en altijd met met die typische laid back desert vibe. Na de legendarische Slo Burn show van juli, komt nu die andere stonerheld uit Palm Springs weer eens naar Eindhoven. Sean Wheeler, nog zo’n woestijnlegende (o.a. Throw Rag) zal Brant tijdens enkele nummers bijstaan als zanger.
Als je het hebt over het Eindhovense stoner-sludge-metal vlaggenschip – of moeten we bulldozer zeggen – dan heb je het over Komatsu. Met de muzikale wortels in de Amerikaanse stoner en sludge, en een all star team uit de Eindhovense rockcity bodem breekt deze band tot en met Zuid-Amerika aan toe zalen af. Vanavond rocken ze de boel los voor Brant. Oordoppen in, vadsige riffs go!
Wanneer: donderdag 5 oktober
19:30 uur: deuren open
20:00 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.
bron: website effenaar

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00