Home » Cardinal – Hearts On The Run

Cardinal – Hearts On The Run

door Filip van der Linden
209 views 1 minuten leestijd

Hearts On The Run is na Take It From The Top de tweede nieuwe single van de Belgische hardrockformatie Cardinal sinds hun debuutalbum I in 2022 uitkwam.

We krijgen opnieuw leuke en catchy hardrock die al het beste verzamelt uit het tijdperk van de spandex en de geföhnde kapsels van Europe en Van Halen. Bob Briessinck heeft heel degelijk werk geleverd in de studio. Het refrein is ook sterker dan dat van ‘Take It From The Top’. Maar de drum- en de gitaarsolo duren net iets te lang om onze aandacht vast te houden voor de ruim vijf minuten die deze track toegemeten kreeg. Een meer gebalde versie van deze sterke compositie zou misschien nog meer likes krijgen.

De lyrics over twee mensen die samen willen weglopen van alles wat hun liefde tegenhoudt, zijn bovendien wel heel klassiek, zelfs voor dit genre. De band blijft overigens consequent vasthouden aan wat ongeveer het saaiste artwork in hardrock moet zijn. Misschien zit daar wel een uitgekiende strategie achter?

Volgend jaar komt Cardinal met meer nieuw werk en na de twee heel degelijke singles van dit jaar, zouden we de release daarvan graag met stip in onze agenda willen aanduiden.

https://cardinaltheband.bandcamp.com/track/hearts-on-the-run

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00